Безплатна доставка
при обща стойност над 100лв. на поръчката
Търсене

Комбинирана количка Jane Muum Formula iKoos 3в1 2018-S53

  • Комбинирана количка Jane Muum Formula iKoos 3в1 2018-S53
Комбинирана количка Jane Muum Formula iKoos 3в1 2018-S53
Производител:JANE
Код на продукта:JANE
  • 1,349.00 лв.

Комбинирана количка Jane Muum Formula iKoos 3в1 включва:

1 Количка Jane Muum- Системата за сгъване тип "книга", осигуряваща максимална компактност и регулиране на дръжката в 7 позиции.Седалката на детската   количка може да бъде монтирана в двете посоки с три позиции на гръбчето и двулицев матрак
 Материите са водо и вятъро устойчиви
 Подложката за крачета се регулира в 3 позиции
 Ръчната спирачка е поставена на дръжката за лесна употреба
 Задно окачване с амортисьори
 Въртящи се на 360 градуса предни колела с механизъм за заключване
 Големият и удобен багажник

2 Кош за новороденo Jane Micro -изключително лек и удобен за пренасяне на малкото дете, без да се налага компромис по отношение на комфорта му.
  Изключително компактен, благодарение на системата му за сгъване,  заема малко място когато пътувате с автомобил или самолет или когато го съхранявате у дома. Може да бъде сгънат без да се налага да отстранявате сенника.
Твърдото дъно и удобня матрак осигуряват комфортен сън на детето.-

3.Стол за кола от група 0+ Jane iKoos-Новото столче на Jane iKoos е одобрено в група 0+, предназначено за деца от раждането до 12м. и ви позволява да превозвате детето в колата, лесно и безопасно. Анатомичната структура и удобната дръжка за носене, с ергономичен дизайн ви осигурява максимално удобство за вас и оптимален комфорт и безопасност за бебето.Страничната защита на столчето за кола е проектирана, така че да абсорбира страничните въздействия при удар. iKoos е снабдено с вентилационни отвори в корпуса, за да се избегне дискомфорт от претопляне. Детето се обезопасява в столчето с 3-точков предпазен колан.Столче за кола Jane iKoos е снабдено с патентована система Pro-fix-бутони върху дръжката, които позволяват контрол на позицията на й за пренасяне като в същото време осигурява и лесен и бърз монтаж/демонтаж на столчето за кола върху/от шасито на количката. Столчето е съвместимо с всички модели детски колички Jane.
 4.Комплекта включва: чанта за детска количка, багажник и дъждобран.